ΠΡΟΦΙΛ               


 

Προφίλ  |  Επιστολή Καλωσορίσματος  |  Ιστορικό  |  Διασφάλιση Ποιότητας  |  Πελάτες  Συμμετοχές  |  Αίτηση Προσφοράς


Προφίλ


Η TZIMAS.com GROUP ή καλύτερα το επιχειρηματικό πεδίο διαπολιτισμική επικοινωνία είναι ένας παγκοσμίως διακεκριμένος, πολυεθνικός παροχέας υπηρεσιών πολύγλωσσης επικοινωνίας - πιστοποιημένος κατά TQM. Σ' αυτόν τον τομέα η επιχείρηση δραστηριοποιείται στην αγορά υπό την εμπορική σήμανση TRANSLATIONS-INTERPRETINGS.COM με σκοπό να παρέχει - με τα TRANSLATIONS-INTERPRETINGS.COM MSOC γραφεία ανά τον κόσμο - μια ποικιλία από πολύγλωσσες, ποιοτικές και οικονομικές λύσεις επικοινωνίας σε μεγάλες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις από όλους τους κλάδους, κρατικούς φορείς, οργανισμούς καθώς και διαφημιστικά πρακτορεία, δικηγόρους και ιδιώτες. To επιχειρηματικό πεδίο ιδρύθηκε στο Χάγκεν (Hagen Westf.) της Γερμανίας - όπου εδρεύει μέχρι και σήμερα - από επαγγελματίες του χώρου της μετάφρασης, της διερμηνείας, της τεχνολογίας και της επιστήμης.

Από το ξεκίνημα της
μέχρι σήμερα το επιχειρηματικό πεδίο έχει διαγράψει μία σταθερή ανοδική πορεία. Αυτήν τη δυναμική ανάπτυξη την επιτυγχάνει με μια σοφή επιχειρηματική πολιτική και πολιτική προσωπικού, μια ισορροπημένη υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών TRANSLATIONS-INTERPRETINGS.COM και μια σταθερή θέση στην αγορά.

Eξαιρετικά αποτελέσματα επιτρέπουν στην
TZIMAS.com GROUP να επεκταθεί και σε άλλες χώρες και να διευρύνει τα γραφεία της TRANSLATIONS-INTERPRETINGS.COM MSOC GROUP, εγκαθιστώντας πρόσθετα γραφεία εκεί, οπού ομιλούνται οι γλώσσες και ζουν οι πολιτισμοί.


Πεποίθηση της TRANSLATIONS-INTERPRETINGS.COM MSOC GROUP είναι πως μόνο επαγγελματίες διπλωματούχοι μεταφραστές και διερμηνείς σε συνεργασία με ειδικούς σε διάφορους τομείς (γλωσσολόγους, τεχνολόγους, οικονομολόγους κτλ.) και την απαιτούμενη τεχνολογία μπορούν να εξασφαλίσουν την υψηλή ποιότητα που απαιτεί η ευρωπαϊκή και διεθνής αγορά. H απασχόληση στελεχών επιχειρήσεων σε μεταφράσεις αποτελεί κακή εκμετάλλευση ανθρώπινου δυναμικού και οδηγεί σε μεγαλύτερη δαπάνη σε εργατοώρες από ό,τι θα συνεπαγόταν η απευθείας ανάθεσή τους σε εξειδικευμένους μεταφραστές.

Tο επιστημονικό έργο πανεπιστημιακά καταρτισμένων μεταφραστών, προϊόν πολύχρονης και πολυδάπανης εκπαίδευσης, δεν πρέπει να συγχέεται με τις δακτυλογραφήσεις, τις φωτοτυπίες και τις πλαστικοποιήσεις. H βέλτιστη εφαρμογή σύγχρονης τεχνογνωσίας και νέων τεχνολογιών, η υποστήριξη μεγάλων εκδηλώσεων, η εχεμύθεια, το ποιοτικό έργο, ο μεγάλος όγκος σελίδων και η ταχύτητα δε μπορούν παρά να λαμβάνουν χώρα μέσα στα πλαίσια μιας οργανωμένης επιχείρησης ή καλύτερα επιχειρηματικού πεδίου γλωσσικής υποστήριξης, όπως η
TRANSLATIONS-INTERPRETINGS.COM MSOC GROUP.


Εάν επιθυμείτε να εξασφαλίσετε την ανάπτυξη της επιχείρησή σας διεθνώς μη διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

             

 

Όροι Συνεργατών | Προσωπικά Δεδομένα | Επιχειρησιακή ΠολιτικήΓενικοί Όροι ΣυναλλαγώνΤρόποι Πληρωμής | Νομικά Στοιχεία

Copyright TZIMAS.com GROUP. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα. Αναπτύχθηκε εκ νέου με SmartGraph Studios | Engineering & IT
TRANSLATIONS-INTERPRETINGS.COM είναι μια εμπορική σήμανση της TZIMAS.com GROUP